Om OMACO AS

OMACO AS er lite selskap som jobber med SEO (søkemotoroptimalisering) på Sørenga i Oslo.

OMACO AS ble startet i 2011 av Yvette Boye, og erstattet OMACO NUF som ble opprettet i 2008. Begge selskapene har vært eid og ledet av Yvette Boye.

OMACO sin forretningsvirksomhet bestod frem til 2014 å levere konsulenttjenester innen dokumentkontroll, systemadministrasjon til oljeindustrien (Aker Solutions, Statoil, BP).

Samtidig med konsulentoppdrag startet også OMACO å lære seg å lage nettsider. Det første domene til OMACO ble kjøpt allerede i 2011. Etterhvert ble siden aktivert med WordPress og tema og plugins ble installert.

Som eneste ansatt i selskapet har det tatt tid å lære seg hvordan du kan bygge en nettside. Siden undertegnede er selvlært og har hatt alle rollene i et prosjekt for å lage hjemmesiden har dette gitt kunnskap om litt av alt ved nettsidebygging.

Idag er bedriften ansvarlig for driften og SEO av nettsiden Låneoversikten, og i ferd med å lage en nettside for Kurs I SEO samt kurs i hvordan du kan få nettsiden din med enkle grep å bli mer synlig i Google.

OMACO ønsker å hjelpe andre bedrifter å unngå de feilene som bedriften selv har gjort. Det er ofte ikke mange grep som skal til for å oppnå mer besøk fra Google, men det er de rette grepene. Det koster ingenting å henvende seg til OMACO. Ta gjerne kontakt i dag.

Møt OMACO

Bildet av Yvette Boye - SEO Rådgiver i OMACO AS

Yvette Boye

SEO Konsulent & CEO

Yvette Boye er SEO konsulent, CEO og eier av OMACO AS. Med en internasjonal bakgrunn med Bachelor or Arts innen psykologi og Master of Arts innenfor organisasjonsutvikling samt arbeidserfaring med systemer innnenfor oljebransjen, har det falt seg naturlig å jobbe med SEO.

Med ballast fra internasjonal utdanning, arbeidserfaring fra en oljebransjen som er svært opptatt av kvalitet og resultater, og selvlært på SEO blir hjelp fra OMACO en positiv og anderledes opplevelse. Med SEO hjelp fra OMACO blir du lyttet til, får forklart ting på en enkel måte, og får råd og slik at din bedrift oppnår forbedring i søkemotoren.

OMACO AS sin logo

SEO Audit

verktøy

Følgende verktøy brukes i SEO kartlegging:
– søkemotor: google.no
– nettleser: Chrome
— lokasjon: Norge
— språk: norsk
– operativsystem: Windows 10
– MozBar fra Moz, versjon 3.1.257
– Screaming Frog (lisens), versjon 14.1
– Ubersuggest (lisens)

Ta kontakt i dag for en digital konsultasjon

Motta nyhetsbrev

Motta ekslusive SEO Tips og nyheter om digital markedsføring. Abonner for å råd til å bli mer synlig på Google.