Låneoversikten revisjon fil

Formål

Låneoversikten revisjon fil er en overordnet historikk over endringer på nettsiden Låneoversikten. Låneoversikten har nettadresse www.laaneoversikten.no og er eid og drevet av OMACO AS.

Nedenfor er oversikt over endringen gjort på nettstedet fra 30.12.22

Endringshistorikk:

July 2023

5.7.23 I august 2023 kommer WordPress med en ny revisjon som kommer med automatiske fotnooter. Da vil artikler som bruker kildemateriell som for eksempel nylig publiserte Morrow Bank forbrukslån (dato publisert: 4.7.23) forhåpentligvis være lettere å både skrive og vedlikeholde.

4.7.23 Bygd utenfor WordPress en minimum standardmal for produkter. Det første testproduktet Viiga Lån forbrukslån er laget og publisert.

April 2023

11.4.23 Bygd silo som på Ferratum også på Motty. Barna heter Motty boliglån, Motty Forbrukslån, Motty kredittkort, Motty Mastercard, og Motty refinansiering

Januar 2023

5.1.23 Opprettet mammafilen Tjenestetorget Finans. Under mammaen er det følgende fem filbarn: Tjenestetorget Finans billån, Tjenestetorget Finans boliglån, Tjenestetorget Finans forbrukslån, Tjenestetorget Finans omstartslån og sist Tjenestetorget Finans refinansiering med sikkerhet. Alle seks sidene ble også publisert med en gang for å få URL selv om innholdet manglet.

Tjenestetorget Finans er bygd som en silo. Det er Do Follow link fra barn opp til mammen. Hovedsakelig resten av linkene på barna er No Follow link.

Del 1: Input til silobyggingen for Tjenestetorget Finans på Låneoversikten
Del 2: Input til silobyggingen for Tjenestetorget Finans på Låneoversikten

6.1.23 Opprettet og publisert siden Låneformidler. Intensjonen er å bygge på denne siden når nye lånemeglere legges til Låneoversikten. I tillegg er siden ment å være en knagg som kan linkes til og som kan brukes til å samle sammen informasjon om låneformidling i Norge.

9.1.23 Lagt til en lånekalkulator på siden kalt Lånekalkulator. Den har slidere hvor du kan du kan sette lånebeløp, hvor mange år og prosent. Både de månedlige kostnadene og totalsummen beregnes.

Desember 2022

30.12.22 Oppdatert Ferratum Mobile Bank siden. Lagt til nye avsnitt og oppdatert den effektive renten.